Omladinski stonoteniski klub Spin

Održane Radničke sportske igre!

by on Jun.09, 2011, under Zanimljivosti

Zaslugom sportskog radnika Jovice Šormaza, a u organizaciji OSTK Spin i uz pomoć OŠ J.J. Zmaj, juče su uspješno privedene kraju ponovo oživljene Radničke sportske igre grada Banjaluke!

Pobjednici u muškoj konkurenciji su ekipa M-tela, a u ženskoj ekipa banjalučkog Vodovoda.

Drugo mjesto kod muškaraca je zauzela ekipa Elektrokrajine, dok su treće mjesto ravnopravno podijelili takmičari Glasa Srpske i Puteva RS.

Ženska ekipa Elektrokrajine je, baš kao i njihove muške kolege, zauzela drugo mjesto u ženskoj konkurenciji, a na treću poziciju su se plasirali zaposleni u KPZ Tunjicama, odnosno Nestro petrolu.

Najuspješnijim ekipama su dodijeljene medalje, svečane plakete i zahvalnice za učešće.

U prilogu se nalaze rezultati po grupama.

Svi mečevi su se igrali u prostorijama OŠ JJ Zmaj, čijem se direktoru, gospodinu Milanu Vranješu, i ovom prilikom zahvaljujemo na gostoprimstvu.

S obzirom da je priprema RSI bila vremenski veoma ograničena, odziv učesnika je odličan, tako da će se odmah krenuti u planiranje i realizaciju projekta koji bi ovakvu ili sličnu manifestaciju ustanovio na permanentnoj bazi. Takmičenje je naišlo na podršku velikog broja preduzeća sa teritorije grada, tako da u budućnosti planiramo da proširimo listu učesnika.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane ekipe da se prijave i pošalju nam svoje prijedloge za unapređenje takmičenja, kao i potencijalne sponzore koji žele da doprinesu stvaranju jake baze za rekreativno igranje stonog tenisa na nivou grada.

S malim zakašnjenjem evo konačno i slika sa igara:

2 comments for this entry:
  1. Nemanja Stijak

    He he – zanimljivo – kada mi je ovo iskočilo na Feed-u morao sam više puta provjeravati da li je sa vašeg sajta 😉

  2. Anonymous

    Hehe, naoko neobičan naslov za naš sajt 🙂

Leave a Reply

Pretražite sajt: