O nama.

Omladinski stonoteniski klub “SPIN” je osnovan 2008. godine od strane velikih zaljubljenika u ovaj sport, sa osnovnim ciljem da stoni tenis približe svima na pravi način i učine vas tim istim zaljubljenicima. Moraćemo biti iskreni, to je jedna velika mana ovog sporta – jednom kad ga zavoliš, život bez reketa postaje nezamisliv 🙂

 

Ono što nas čini posebnima je naš trenerski tim, tri licencirana trenera, potpuno različitih profila, prilagodjenih za rad sa svim uzrasnim kategorijama. Organizatori smo i nekoliko turnira, a učesnici mnogih, kako onih u BiH tako i onih medjunarodnih turnira.Naša djeca uče i prelaze razne prepreke koje ovaj sport stavlja pred njih, a na tom putu od pomoći su im prije svega naši treneri , a onda i naši prijatelji i spoljni saradnici gdje bismo posebno istakli pomoć psihologa i doktora sportske medicine. Kao mladi entuzijasti imamo jasnu misiju i viziju – popularizacija ovog sporta, edukacija kako naših najmladjih, tako i onih nešto starijih. Koje su to sve dobrobiti i prednosti treniranja jednog ovakvog sporta? Motorika, refleksi, savršena koordinacija i balansiranost tijela, eksplozivnost i brzina, samo su od nekih.

 

Naša priča počinje žarom, zanesenošću i vjerom u uspjeh, a na tom putu smješteni su rad, odricanje, ljubav i ono možda najvažnije, neraskidiva prijateljstva, jer upravo to je ono što treba da čini jedan sport i sportski kolektiv. Mi smo svoju knjigu tek počeli da pišemo, i možda je daleko od jedne bajke, ali ipak puno više od obične priče.

Kontakt

Omladinski stonoteniski klub “SPIN” Đorđa Jovetića 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
JIB: 4402947080003;
Žiro račun: 552-002-0002-361333 (Addiko Bank Banja Luka)

info@spinbl.com

+387 66 419 195