Spin vrši upis novih članova!

Obezbijeđivanjem redovnih termina u OŠ J. J. Zmaj, stvorili su se uslovi da omogućimo još većem broju naših sugrađana da uživaju u rekreativnom bavljenju stonim tenisom. Da li poslije višečasovnog učenja, ili napornog dana na fakultetu, u školi ili na poslu, sada ste u mogućnosti da se u dobrom društvu i prijatnoj atmosferi opustite uz igranje stonog tenisa.

Ukoliko nemate dovoljno fizičkih aktivnosti u toku dana, a istovremeno niste u mogućnosti da izdvajate veće sume novca za rekreaciju, onda je Spin pravo rješenje za vas! Za samo 10 KM mjesečno, možete da igrate stoni tenis 3-4 puta sedmično po 2 sata. Nije bitno da li ste početnik ili stonoteniser sa iskustvom, u našem klubu će se sigurno naći neko s kim ćete moći odigrati kvalitetnu i neizvjesnu partiju!

Majica OSTK Spin

Majica OSTK Spin

Povedi drugaricu i oboje na poklon dobijate majicu!

Da bismo promovisali stoni tenis kao jedan od najravnopravnijih sportova, organizovali smo i promotivnu akciju za sve cure koje se učlane i sa sobom dovedu bar po jednu drugaricu – na poklon dobijaju MAJICU. Akcija će trajati od danas pa do isteka zaliha, zato požurite 😉

Da budete u toku sa najnovijim dešavanjima u klubu, postanite naš fan na Facebook-u ili nas pratite na Twitter-u.

Vidimo se na stonom!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.