Odluke sa zadnjeg zasjedanja UO

U subotu, 14.11.2009. održan je sastanak Upravnog odbora OSTK Spin. Tema razgovora bila je organizacija kluba i revizija finansijskog stanja. Kako smo već ranije pisali, nabavljen je i četvrti sto za stoni tenis čije se otplaćivanje vrši u ratama. Plan je bio da se rate za sto otplaćuju od prihoda od članarina i od finansijke pomoći grada za četvrti kvartal. Kako je finansijska pomoć grada nažalost izostala (navodno zbog svjetske ekonomske krize), nakon višečasovnog mozganja i traženja rješenja, dogovorili smo da od 01. decembra 2009. godine povisimo mjesečnu članarinu sa trenutnih 5 na 10 KM da bismo izbjegli plaćanje kamata za sto. Ipak, isto tako je usaglašeno da se odmah po konsolidaciji finansijske situacije kluba razmotri ponovno umanjenje članarine. Zbog svega navedenog računamo na vaše razumijevanje i podršku.

Pored toga, zbog naglog porasta u broju članova a u cilju bolje organizacije i obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za sve, dogovorili smo da je neophodno i detaljnije vođenje evidencije o članovima. Neke od konkretnih mjera biće vođenje evidencije o prisustvu, obavezno slikanje svih članova a u planu je i izrada članskih karata. Predlog da se uzme i DNK uzorak svih članova nije imao podršku većine, dok se o otiscima prstiju još pregovara.

Kako organizacija kluba poprima sve komplikovaniji oblik, svaka vrsta pomoći od naših članova je dobrodošla. Samim tim, ovim putem pozivamo sve one koji misle da na bilo koji način mogu doprinijeti boljem vođenju kluba da nam se priključe.  Kao i do sada, poziv na predloge i (argumentovane) kritike i dalje stoji.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.