Foto Risto pobjednik prvog izdanja Spin lige

Posljednjeg kola Spin lige odigrana su samo tri meča, ali i onaj najbitniji, koji je odlučio o ukupnom pobjedniku.

U posljednje kolo ekipa Kotor Varoša je ušla sa zaostatkom od šest bodova za ekipom Foto Risto i trebala im je maksimalna pobjeda da bi osvojili prvo mjesto.

Krenuli su dobro, trijumfom Mladena Nikolića nad Nikolom Simeunčevićem, ali već u sljedecem meču, najbolji pojedinac lige (statistički gledano), Ivica Vidiček, je donio bod svojoj ekipi koji je značio kraj nadanja Kotorvarošana. Do kraja su igrači ekipe Foto Risto ostvarili sve pobjede, među kojima je upečatljiva ona Nikole Simeunčevića nad Simom Kostrešom od 3:2 jer je četvrti set završen rezultatom 20:18, što je svojevrsni rekord naše Lige.

Rezultati posljednjeg kola su:

Kotor Varoš Foto Risto 1:4
Autoservis AS Boban Lažni Lepi 3:2
Lažni Lepi Pokaži Karakter 4:1

Preostali mečevi su registrovani službenim rezultatom za ekipe koje su se pojavile u dogovorenim terminima. Kompletna tabela će biti postavljena narednih dana, a očekujte i slike sa finala na našoj fejsbuk stranici.

Čestitamo našim pobjednicima, kao i svim ekipama koje su učestvovale. Ukoliko zadržimo interesovanje igrača, sigurno ćemo na jesen organizovati naredno izdanje rekreativne lige uz određene korekcije koje će doprinijeti regularnosti i dinamičnosti.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.