Osvojena zlatna medalja u Kotor Varošu

OSTK Spin ima šampiona regionalnih turnira u kategoriji kadetkinja!

Sara Dragišić je, nakon uspjeha na prošlom turniru, otišla stepenicu dalje i obradovala nas najsjajnijim odličjem sa turnira u Kotor Varošu koji je održan 29.06.2014. Cijela ekspedicija je gromoglasnim aplauzom pozdravila našeg najuspješnijeg člana.

Vrijedan pomena je i rezultat Zorane Bokan koja je u kategoriji subkadetkinja osvojila treće mjesto i bronzanu medalju. Ovaj rezultat još više dobija na značaju ako se ima u vidu da Zorana trenira tek nešto malo više od mjesec dana.

Osim ove dvije djevojčice, u Kotor Varoš su putovali : Aleksandar Hrvač, Marko Rekić, Vanja Ivančević, Haris i Anes Eminović, Brane Vukomanović, Boris Rajak, Danilo Knežević, Stefan Udovičić, Nikola Šainović, Nikola Perin i Aleksej Radukić.

Rekić je nastupio u četvrtfinalu i u veoma neizvjesnom meču izgubio od kasnijeg finaliste Vladimira Pandurevića iz STK Vrbas.  Međutim, njegovim nastupom su treneri prezadovoljni jer pokazuje najveći napredak od svih naših takmičara. Takođe, Radukić je odigrao sjajan meč, ali je poražen rezultatom 2-1 od kolege iz Kotor Varoša u eliminacionoj fazi turnira.

Ovim turnirom je zaokružena prva faza projekta Regionalnih tunira Republike Srpske. Sljedeći korak je održavanje skupštine Stonoteniskog saveza RS na kojoj treba da se usaglase stavovi i dogovore uslovi za nastavak održavanja turnira.

Zahvaljujemo se kolegama iz Kotor Varoša na dobro organizovanom turniru i nadamo se da ćemo i naredne sezone održavati regionalne turnire jer smatramo da je ovogodišnji projekat bio pun pogodak.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.