Spinovi takmičari na Pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske za seniore

U nedelju, 01.06, u Prijedoru je održano seniorsko Pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u organizaciji STK Banja Luka. Na prvenstvu su učestvovali i Mirko Bijelić i Nikola Simeunčević ispred OSTK Spin.
Bijelić nije imao sreće prilikom žrijeba jer je igrao sa Damjanom Markovićem, kasnijim šampionom, kao i jednim od najboljih amatera sa područja banjalučke regije, Mladenom Nikolićem.
Sa druge strane, Simeunčević je ostvario dvije pobjede u grupi i samo set količnik ga je udaljio od eliminacione faze. Na kraju je jedan set bio presudan.
Što se tiče dublova, ponovo je nedostajalo sreće prilikom izvlačenja parova. Odmah u prvom kolu su dobili dubl Marković/Samardžija, koji su kasnije igrali finale i tijesno izgubili od Borčevog dubla Marčetić/Maksimović.
Dobili smo uvjeravanje od strane Bijelića da više neće izvlačiti parove jer mu ovo nije prvi put da donosi nesreću, kako sebi, tako i saigračima. 😉
Takođe, naši takmičari su htjeli da ulože zvaničan prigovor na nedozvoljene metode koje je koristio Nikolić. Naime, on je nosio šljašteće patike, original iz NjemaĆke, koje su ometale koncentraciju i smanjivale vidljivost. 🙂
Slike sa prvenstva, uključujući i sporne patike, možete da pogledate na zvaničnoj fejsbuk stranici kluba.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.