Odigran četvrti turnir Spin kupa

Još jedna pobjeda Mladena Nikolića i fantastičan rezultat Borčevog juniora Simona Đurišića su najbitnije činjenice četvrtog turnira Spinove serije.

Ovog puta su na turniru učestvovala 24 takmičara koji su bili podijeljeni u pet grupa. U grupama nije bilo iznenađenja, pa je najboljih 16 učesnika igralo u završnici. Interesantno je napomenuti da je svih pet nosilaca osvojilo prva mjesta u svojim grupama.

Po prvi put su na turniru učestvovali i igrači iz omladinskog pogona. Što se Spina tiče, među najboljih 16 su prošli Nikola Perin i Stefan Udovičić, dok je Đurišić iz Borca napravio podvig osvojivši drugo mjesto.

Osmina finala je donijela mečeve koji su se, uglavnom, završavali u dva seta i bez velike rezultatske neizvjesnosti. Sa druge strane, četvrtfinalni mečevi između Vučića i Đurišića, odnosno Milankovića i Simeunčevića su bili prave poslastice. Međutim, to je bila samo uvertira za polufinala koja su oba odigrana u maksimalnih pet setova. Na kraju su Nikolić i Đurišić imali više strpljenja i koncentracije od Vidičeka, odnosno Simeunčevića.

Finale i meč za treće mjesto nisu donijeli mnogo uzbuđenja, tako da je poredak na kraju bio : Nikolić, Đurišić, Simeunčević i Vidiček.

Sve rezultate možete da pogledate ovdje.

Naredni turnir, na kojem će biti dodijeljene i nagrade najuspješnijima u prvom dijelu Spinovog kupa, biće održan u nedelju, 01.06.2014.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.