Spinov podmladak na turniru u Derventi

Deset polaznika Spinove škole stonog tenisa učestvovalo je proteklog vikenda na omladinskom turniru u Derventi. Među putnicima su bili : Nikola Perin, Brane Vukomanović, Anes i Haris Eminović, Aleksandar i Nikola Hrvač, Danilo Knežević, Aleksej Radukić, Stefan Udovičić i Nikola Šainović.

Kao što se vidi iz spiska takmičara, ovaj put smo imali dva para braće na turniru, Eminoviće i Hrvače.

Najbolji rezultat je ostvario Aleksej koji se kao prvoplasirani iz svoje grupe, u kojoj je ostvario sve tri pobjede, plasirao u četvrtfinale u kojem je izgubio od kasnijeg konačnog pobjednika.

Što se ostalih tiče, Anes, Brane i Danilo su imali šanse za prolaz u nokaut fazu, ali su protivnici ipak bili prejaki. Bitno je napomenuti da je turnir u Derventi bio najjači do sada što se tiče konkurencije, stoga smo zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Izdvojićemo i prvu pobjedu Harisa Eminovića na turnirima koju je cijeli tim sa ushićenjem proslavio.

Na turniru u Deventi je učestvovalo 106 takmičara iz 10 klubova, u sedam kategorija i ovom prilikom zahvaljujemo se organizatoru na odličnim uslovima. Takođe se zahvaljujemo i našim prijateljima iz Kotor Varoša oko pomoći prilikom organizacije prevoza.

OSTK Spin se okreće organizaciji turnira u Banjaluci na kojem očekujemo preko 100 takmičara i koji će predstavljati jedan od najvećih projekata našeg kluba od osnivanja pa do danas. Uskoro očekujte i fotografije sa takmičenja.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.