OSTK Spin učestvovao na Otvorenom prvenstvu Modriče za mlađe kategorije

Naš klub je protekle nedjelje učestvovao na Otvorenom prvenstvu Modriče koji je organizovao stonoteniski klub Modriča-Spin.

Navedeni turnir je drugi od planiranih pet turnira koji ima za cilj da okupi što veći broj djece iz svih klubova u Republici Srpskoj i on je taj cilj u potpunosti opravdao jer je učestvovalo 115 takmičara iz 11 klubova iz RS.

Ovaj put je naša ekspedicija brojala 10 članova. Pored dječaka koji su putovali u Bijeljinu, debitovali su Haris Eminović, Stefan Udovičić i Nikola Šainović.

Od njih desetorice, četvorica su učešće završili u grupnoj fazi, dok su preostalih šest svoj nastup okončali u završnici, ali prije borbe za medalje.

U svakom slučaju, iz Modriče nosimo pozitivne utiske, zadovoljni napretkom koji su ostvarili naši klinci i nadom da će već na sljedećem turniru otići stepenicu dalje.

Fotografije sa takmičenja možete da pogledate na zvaničnoj fejsbuk stranici našeg kluba.

Koristimo priliku da se zahvalimo i sportskim prijateljima iz Kotor Varoša koji su nam obezbijedili prevoz pod povoljnim uslovima i na taj način omogućili da povedemo više takmičara. Takođe, dugujemo i zahvalnost našim imenjacima iz Modriče na odlično organizovanom turniru i gostoprimstvu.

Naredni turnir je 13.04. u Derventi i svi u Spinu ga sa nestrpljenjem iščekujemo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.