Održan drugi turnir “Spin kupa”

U nedelju je održan drugi turnir serije pod nazivom “Spin kup 2014” u organizaciji našeg kluba.

Ovog puta je učestvovalo 20 takmičara, a pobjedu je ponovo izvojevao Ivica Vidiček koji je u finalu savladao Mladena Nikolića sa 3-1 u setovima. Treće mjesto je zauzeo Dragan Vučić koji je bio bolji od Sime Kostreša sa 3-0.

Takmičari su bili raspoređeni u pet grupa sa po četiri igrača od kojih su prva tri išla u nokaut fazu. Ovaj put smo imali i jednog debitanta na Spinovim turnirima. U pitanju je Siniša Vesović, a bitno je spomenuti i  povratak starog znanca, Aleksandra Obradovića, koji je nakon dugo vremena ponovo učestvovao na jednom od turnira u našoj organizaciji.

Osmina finala je pružila dva neizvjesna meča u kojima su Predrag Savić i Mladen Tepić položili oružje pred Klaudijem Milankovićem i Vanjom Vesovićem koji su ih dobili sa tijesnih 3-2 i plasirali se dalje.  Šlager je bio meč između Mladena Nikolića i Nikole Simeunčevića koji je slobodno mogao da se odigra i dva kola kasnije, ali je žrijeb bio nemilosrdan. Na kraju je Nikolić bio uspješniji sa 3-1 u setovima.

Četvrtfinala su bila manje neizvjesna i četvorica najboljih su odlučivali o konačnom poretku.

Polufinale je donijelo i najuzbudljiviji meč između Nikolića i Vučića koji je završen pobjedom takmičara iz Kotor Varoša sa 3-2.

Može se reći da je taj meč i iscrpio Nikolića koji u finalu nije pružio veći otpor Vidičeku, dok se, sa druge strane, Vučić konsolidovao i protiv Kostreša osvojio treće mjesto.

Raduje nas činjenica da su ovom turniru prisustvovali i naši prijatelji iz Kotor Varoša za koje nam je uvijek drago kad smo u mogućnosti da ih ugostimo. Takođe, utješna nagrada je otišla u ruke Simi Kostrešu, članu STK Kotor Varoš. Zahvaljujemo se i našem članu, Mirku Bijeliću, na svesrdnoj pomoći u organizaciji ovog turnira.

Sve rezultate možete pogledati ovdje, a malu fotogaleriju na fejsbuk stranici našeg kluba.

Sljedeći turnir je na rasporedu 30.03.2014. i ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.