Učešće na Otvorenom prvenstvu Bijeljine

OSTK Spin je protekle nedjelje učestvovao na Otvorenom prvenstvu Bijeljine u organizaciji stonoteniskog kluba Radnik.

U pitanju je prvi od planiranih pet turnira koji ima za cilj da okupi mlade iz svih klubova u Republici Srpskoj. Među organizatorima je i naš klub koji će imati čast da bude domaćin jednog od turnira.

Spinovci na turniru u Bijeljini su bili : Siniša Glogovac u kategoriji subkadeta, Danilo Knežević i Boris Maslać u kategoriji mlađih kadeta i Brane Vukomanović, Anes Eminović, Aleksej Radukić i Nikola Perin u kategoriji kadeta.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, izuzetno smo zadovoljni ostvarenim uspjesima naših mališana. To se pogotovo odnosi na Glogovca koji je eliminisan u četvrtfinalu i ostao je na korak do medalje.

Fotografije sa takmičenja možete da pogledate na fejsbuk stranici našeg kluba.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim domaćinima iz Bijeljine koji su nas i ostale takmičare sjajno ugostili i omogućili nam besprijekorne uslove za takmičenje. Bitno je napomenuti da je na turniru učestvovalo 110 djece iz klubova iz Republike Srpske, uz učešće sportskih prijatelja iz Valjeva.

Sljedeći turnir je 22.03. u Modriči i naši klinci jedva čekaju da ponovo odmjere snage sa svojim vršnjacima iz drugih klubova.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.