Druženje mlađih selekcija STK Kotor Varoš, STK Vrbas i OSTK Spin

15. decembar 2013-e je postao novi bitan datum za OSTK Spin, a nadamo se i za stoni tenis na području banjalučke regije. Naime, na taj dan smo organizovali prvo druženje polaznika naše škole stonog tenisa i mladih snaga iz Kotor Varoša i banjalučkog Vrbasa.  Pod budnim okom svojih trenera, mladi stonoteniseri su u mečevima sa vršnjacima pokazali šta znaju.

Ukupno je 20 dječaka učestvovalo na mini turniru koji smo formirali radi lakše organizacije. Na kraju je u kategoriji “mlađih” (djeca rođena od 2002-e do 2005-e) trijumfovao Đorđe Janković iz STK Vrbas koji je u finalu pobijedio Olivera Đurića iz STK Kotor Varoš rezultatom 3-1, a u kategoriji “starijih” (godišta od 1999-og do 2001-og) istim rezultatom je trijumfovao Mladen Bogdanić nad klupskim drugom iz Kotor Varoša, Draganom Popovićem.

Sve rezultate možete da pogledate ovdje, a foto-galeriju na zvaničnoj fejsbuk prezentaciji našeg kluba.

Vjerujemo da su i treneri OSTK Spin, Novak Kukrić i Miroslav Pajić, bili zadovoljni igrama koje su prikazali njihovi puleni.

Krajnji rezultat je najmanje bitan, pošto je u nedelju pobijedio stoni tenis. Na ovaj način se i naš klub pridružio naporima da ovakav vid druženja postane redovna pojava, a ne izolovan slučaj. Takođe, tri kluba koja su učestvovala u ovom okupljanju predstavljaju (uz kolege iz Bijeljine, Dervente i Modriče) okosnicu projekta koji bi trebao da okupi sve klubove iz RS koji rade sa mlađim kategorijama u jednu ligu u kojoj bi djeca svaki mjesec putovali kod svojih drugara u druge gradove i odigravali mečeve sa njima. Pokazali smo da je tako nešto izvodljivo i sad nam preostaje da tu ideju i oživimo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.