Upravni odbor  OSTK „Spin“ je na sjednici održanoj 15.03.2010. donio sljedeći Pravilnik o ponašanju. Kliknite ovdje da preuzmete Pravilnik u pdf formatu.

Član 1

Ovaj Pravilnik se odnosi na sve članove OSTK „Spin“, kao i na potencijalne nove članove koji su prvi put na treningu.

Član 2

  1. Članovi su dužni da se presvlače u toaletu ili u backstage-u ukoliko je slobodan (prostorija u kojoj se odlažu stolovi). U holu je dozvoljena samo promjena obuće i presvlačenje gornjih dijelova odjeće dugih rukava, pod uslovom da član ispod ima majicu kratkih rukava.
  2. Da se ne bi ometali ostali saigrači i korisnici prostorija Doma omladine zabranjeno je glasno negodovanje i vikanje.
  3. Zabranjeno je bacanje i šutanje stonoteniskih rekvizita (reketi, futrole, loptice i sl.) bez obzira na to da li su u vlasništvu pojedinca ili kluba.
  4. Da bi svi članovi imali jednaku šansu za igranje, pobjednik iz prethodnog meča nema pravo da nastavi igrati, nego je dužan da ustupi mjesto sljedećem igraču, osim u slučaju dogovora sa ostalim igračima. Pravilo se odnosi i na dublove.
  5. Nakon treninga, članovi su dužni da uredno razmontiraju mrežice, spakuju ih u za to predviđene futrole, da skupe sve rekete i loptice, sklope stolove i sve uredno sklone u backstage, prozrače prostorije i počiste sve otpatke koje su proizveli.

Član 3

Članovi kluba su dužni da na jednom od prva tri treninga kojima prisustvuju u toku mjeseca plate članarinu u iznosu od 10 KM za tekući mjesec. U slučaju kašnjenja, iznos članarine se povećava na 15 KM, pri čemu član neće moći prisustvovati treninzima sve dok svoju obavezu ne izmiri.

Član 4

U slučaju nepoštivanja Pravilnika o ponašanju, članu se izriče usmena opomena. Ukoliko se član više puta ogluši o upozorenje, predviđena je disciplinska mjera privremenog ili trajnog isključenja iz kluba.

Član 5

Pravilnik stupa na snagu od dana donošenja.

Pored gore navedenih pravila, članovi su dužni da poštuju kućni red Doma omladine.

Upravni odbor OSTK „Spin“